Piano and guitar

Kom fram överlevad till pianot! Sitter och väntar på att tjejen ska sjunga färdigt sen är det min tur att spela

iskallt

Im at work bitches! Hahahha sitter och äter min isglass nu, vilket jag ångrar eftersom jag håller på att frysa ihjäl! Sen har de dörren öppen precis vid datorn också, roligt. Gömmer mig återigen för att slippa diska, det finns fett mycket! Och man kan diska allt i diskmaskinen föutom pizzatalrikarna... så de diskas för hand, och det finns ju ingen som äter en pizza i en pizzeria.......... Snacka om plågeri. Det va allt för den här gången, erkänn jag har börjat uppdatera fetma med mycket?! Kanske ska ta det lungt liteeee.

Fett söt, de har inga andra bilder på den här datorn, så ni får nöja er med den här.

C U LA8ER ALIG8ER (jag har blivit bäst på att skriva det nu!)

far iväg


Hitta igen bättre bild...

Ska iallafall dra mej mot jobbet nu ,woho eller något. Kommer tillbaka runt 8, så förhoppningsvis får ni en uppdatering dåå.

C U LA8ER ALIG8ER

hejsan på era

Vakna för 56 min sen, hoho. Är det bara jag eller går dagen sjukt segt? Kommer seriöst ramla av soffan när som helst, har sjunkit ner och pallar inte resa på mig, så får se hur detta löser sig.... Ska dra mig mot jobbet innan 3 och jobba! Nee skoja bara, jag jobbar inte, mer än hälften av tiden spenderas antagligen med mobilen, datorn eller ta hand om mina sysslingar (9 år och 11 år) SOFITSH.


Palla inte använda cencur, dan dan daaa

 C U LA8ER ALIG8ER

jobbet

Sitter på jobbet, woho! Jag höll tydligen för mycket på med mobil så min kära kusin tog den i ca 5 min, JOBBIGASTE 5 MINUTERNA I MITT LIV! Men är glad nu :) Blir att dra mot kära hemmet vid 22 tiden kanske och skypa med Oliver direkt! Vi har seriöst skypat sedan 1 Mars, SJUKT. Känner mig extremt glad just nu, ingen aning om varför, eller joo, men inget vi behöver ta på bloggen, erkänn ni känner er fätt mobbade nu? Okej bara för jag är så snäll så kan ni få veta....FÖR ATT JAG FICK I MIG FÖR MYCKET SOCKER FÖRUT, HÅLLER PÅ ATT HOPPA RUNT PÅ PIZZERIAN NU! Ska fortsätta med det nu, good bye my lover

C U LA8ER ALIG8ER 

magic

Hallå har ni som har en laptop och kollar på bloggen, vrid på skärmen sÅ ser ni att bloggen ändrar färg! och ni som har vanlig dator får vrida på huvudet. Sjukt coolt, trode det bara var jag sen sa Deepika att hon såg samma sak. Ville bara säga det.

C U LA8ER ALIG8ER

halvvägs

Fick nån konstig lust att ändra bloggen, jag orkar inte göra hela så ursäkta om den är cp, men fixar den antagligen på jobbet eller senare idag.

Min gamla mössa <3

hejsan världen

Hej alla ville bara säga att jag inte lever, läxorna har tagit över mitt liv, har inget liv just nu. Altså jag vill bara vara utomhus och vara med kompisar men finns ingen social i lila Lambohov, men älskar värdret just nu! Ska fortsätta med att fixa lite läxor now, för att sedan dra mig mot jobbet (tummen upp) PIEACE

 

C U LA8ER ALIG8ER


stolt

Måste säga att jag är grymt stolt över mig själv! har lärt mig HELA texten till I Need A Doctor med Dr.Dre ft Eminem. Det är trejde låten jag kan med Eminem utantill, kan även Mockingbird, det ända jag kan tänka på när jag hör den låten är 4 och 5 med Daniela, Tornhagstiden, faan vad man kan sakna en skola. Sen den andra låten är When Im Gone, tänker bara på Asrin av nån anledning? Eminem är verkligen grooooov. punkt slut.

Bild på Elgitarren jag SKA haa. Gibson Robot Guitar


iphone bilder

Kör med lite iphone bilder nu.


Skulan

Sitter här i skolan och har dubbeltimme i svenska! Har inte skrivit ett endaste ord på lektionen och det är en kvart kvar. Vi har lång lunch idag så jag överlever. Håller på att smsa med folk från stora svenska gruppen(jag går i sverige två). Juste hade utveckligssamtal igår och min mentor bara älskar att avslöja allt! Kärlek till henne. Ska gå och kolla på en ny cykel idag också, känner att min nuvarande är lite för rostig, rest in pise. Men måste gå nu, vi slutar om 10 minuter, ska fortsätta köra angry birds nu.

C U LA8ER ALIG8ER

Pressenten!

Är klar med teckningen nu!

suprise

Orkar inte leta upp en bild så det blir ett bildlöst inlägg.
Sitter återigen i köket, älskar att vara här, det är så ljust och man ser nästa hela gården här ifrån. Håller på att fixa en sak till Oliver också sen födelsedagpressent, gjorde klart den igår natt runt 1-2, ska bara finputtsa den sedan ta med mig den till skolan imorn. Ska till jobbet idag med, runt 13 men får sluta tidigare så happy face!

Rikare

Yes! fick min nyårspressent! 400 extra är inte helt fel, någon är glad! :D

 

C U LA8ER LAIG8ER


Nerooz


Är klar med ena nu....

Sitter i köket just nu och håller på att rita kurdiska flaggan på två ägg.... Det är faktist en tradition eller något sånt, gör bara det mamma säger jag ska göra höhö. Men det är ju nyår i Kurdistan och Iran idag och vi brukar vanligtvis gå på festen i Cupolen i Folkets Park men vi har så mycket att göra så vi firar bara hemma, mycket bättre enligt mig. Och sen så ska jag ju till jobbet som vanligt, men drar lite senare idag, kanske runt 5?

C U AL8ER ALIG8ER

home alive



Sitter i skype med Oliver som vanligt med min mjölk(finns inget att misstolkas!) chattar med några också, hahha några och några 6 personer samtidigt (tummen upp), men ska iallafall gå tillbaka och vara social nu, alla börjar bomba, lite läskigt :(

C U LA8ER ALIG8ER

Work like it's your last day living

Sitter på jobbet, vart här i ca 40 min och inte en enda kund, så har chillat och lekt med mina små sysslingar. Många blir typ förvirrade när ja snackar om jobbet och etc. Men resturangen ägs av två personer, en av de är min kusin som är kurd och den andra är iranier, båda heter Ali också. Och min kusin har två döttrar, 8 år och 10. Hööhöhöhöh ska sluta skriva om min släkt nu. PIEAcE

C U LA8ER ALIG8ER

SOMMARBILDER


Älskar bilden! Danas min <3 och gillar att mamma hellre fotar buskarna än få hela mig i bilden </3

Gangster


En av de bästa chillkvällarna nånsing


Han somna också!

fullingen itself (L)

Mästerfotofraf 1!

Mästerfotograf 2!

Världens sötaste skitunge!


RÖDA ONSDAG

Åh herregud vad jag vill ha sommar! Man uppskattar verkligen sommeren efter sånt här tider, ska iallafall på en iransk/kurdisk tradition "tjuarshamba sori" vilket betyder "röda onsdag" vet i fan vad man gör men mamma och pappa bruka gå innan jag föddes så ska bli spännade. Vi måste även baka muffins och saker till imorn, vi säljer ju i common room. Skulle igentligen lägga in en blid men mamma ropar på mig, sjkt segt går det för mej.

C U LA8ER ALIG8ER

Underhållande

Kollar på Big Brother igen, ingen suprise där! Men har ni tänkt på att de inte har någon koll i världen, de vet inte ens om Japan, äkligt! Tänk och vara instängd med ett X antal personer i ungefär 3 månader, tänk om nån är mördare eller våldtäcksman, och man är fast. Jag skulle personligen börja drabbas av panik vid nått tillfälle. Jag blir skrämd av den där Christian seriöst, fett läskig kille. Det var allt för denna gång, PEACE

 C U LA8ER ALIG8ER

hemma

Är hemkommen från piano, gitarr och luffa lite med Oliver i stan. Jag fick största lusten att kolla på julkalendern, Gyllende Knorren <3. Omg juste! Bästa No lektionen på länge, en kille fick stånd och börja gnida sig mot tjejerna, den var verkligen uppe. Är iallafall hos mamma denna vecka och det är=sova längre! Ligger nu sängen och dricker mitt tee, jag har seriöst blivit beroende av det! Det är ju lika beroendeframkallande som typ cigg (ängel). Men väntar iallfall på att Oliver ska logga in på Skype. Vi har Skypat VARENDA kväll sen förförra torsdagen, sjukt!
vill ha ett nytt skydd till iphonen! :(
Använder just nu den blommiga, älskar den!

C U LA8ER ALIG8ER

Sova?


Cencurera han för vet att han inte gillar när nån ser honom i lockigt.


Ligger här halvdöd och vill sova, men killen låter mig inte!
Lyssnar även på denna Spotify lista, älskar den när man antagligen är väldigt trött(vilket jag är nu) eller när man är deprimerad. Känns som att jag kommer somna på tangentbordet när som helst, det är nog ett tecken på att ja ska sluta skriva så hejdå på er!

C U LA8ER ALIG8ER


Big Brother



Sitter och skypar med Oliver som vanligt och stirrar på Big Brother. Kom hem för två timme sedan och chillaxat hela tiden. Jag längtar faktist till skolan imorn, suprised! Anyways, ska ta och fixa lite mer på bloggen sen blir det att ladda ner "I am number four".

C U LA8ER ALIG8ER

första inlägget

Klar med designen nu! Blev rätt så nöjd om jag får erkänna, ändra på nästan allt det finns att ändra. Det slutade med att min kusin fick hjälpa mig med det sista. Jag sluta ju med min förra blogg som jag delade med min kompis, kände inte någon lust att blogga där, och han uppdaterade aldrig men förhoppningsvis så ska jag uppdatera mer här. Sitter iallafall på jobbet nu och gömmer mig så ja slipper arbeta (ängel). Men får min lön idag så står ut.

C U LA8ER ALIG8ER


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0